Monday, May 2, 2011

Turn saya bila??? Congrats!

Salam all...

Alhamdulillah... Selesai sudah semuanya pada majlis kedua2 belah pihak...
Memang penat sesangat lah...
Majlis pun berjalan dengan lancar...
And badan pun lunyai.. Sakit kepala!!
Today aku nak upload some of the photos kedua2 majlis..
Last post, majlis pernikahan..

Majlis pihak perempuan diadakan di Dewan Komuniti Sri Petaling..
Majlis pihak lelaki pula di Dewan Alamanda Sec. 20, Shah Alam.. Bukan Alamanda Putrajaya eak...
Tema perempuan merah and hitam and tema lelaki black and white.
And photoshoots semua buat dekat outdoor....
Enjoy lah eak gambar2 pada kedua2 majlis ni...
And thanks guys yang sudi datang...

ZATI, PIKA, NANA, WAN, MIZAH, FYK, DAYAH, AHZIM, ENA & SUFI..
And siapa lagi eak... Kalau lupa nak sebut tu, maaflah ea...
And NO THANKS pada yang patut datang, tapi tak datang.
Aku merajuk dengan korang!!
PZIE, HAZIQ, FARIES.. Bukan nak bagi tahu aku tak datang..
Kalau dah jemput mak korang tu, kira koranglah sekali..
Termasuklah juga kalau kakak2 korang invited, termasuklah adik nya juga!
Ye ye je cakap hari tu nak datang. :p
HANA pula gedik.. Ikut jelah kakak kau.. 

Well, itu je kot aku nak cakap..
Selamat berbahagia buat kakak ku, SUZITA and abang ipar kesayangan, ZULFAIZAL. Hahaaa...
Jangan gaduh2 eak... Selamat menjalani kehidupan sebagai suami isteri..
Semoga berkekalan hingga akhir hayat...

Majlis resepsi di sebelah pihak perempuan


Souvenir untuk tetamu


Pelamin






My family



Along's family


Angah's family







Wan, Mizah and Fyk


Nana, aku and Pika


Fyk and aku


Aku dan Mizah. Soory, dah try rotate tapi jadi macam ni gak.


Pika, kenapa pejam mata!


Aku and Wan. Ahzim, sorry, takde gambar aku dengan kau. Btw, nampak baju kau je. haha


Bersama kakak2 kaki mencapub. Haha.. Merangkap orang penting juga ni. :D


Ni adalah kawan2 kakak aku yang datang..





Time for me pula untuk memperagakan baju and make up yang lawa. hehe..
Actually banyak lagi tapi malas nak upload.




Majlis resepsi di sebelah pihak lelaki


Souvenir











__________________________________________________________

Bergambar bersama keluarga kedua2 belah pihak..



______________________________________________________________








After habis photoshoot semua, memang tak boleh bla lah kan..
Dengan gown semua, pergi minum. Haha...
Pengantin minum dekat mamak Sec. 13, Shah Alam okayh!!




Orang lain kahwin, so aku sekali pun mencapub lah eak...
Cousin aku make up kan.. :)





 Btw, semalam masa dekat majlis pihak lelaki, two of my sisters cabar aku suruh nyanyi..
Dapat RM100. Haaaa... Jangan cabar aku.. Kan dah terbang duit korang RM 50 setiap seorang...
Aku nak nyanyi satu lagu je, pak cik tu cakap boleh tahan. Hahaa.. Then anak pak cik tu cakap, "kak, nyanyi satu lagu lagi". Hehe.... Mission completed!! :)

Back to the title??
Turn saya as you all know, macam yang aku cakap tu lah kan...
Penat I nak jawab you!!
Btw, aku agak tersentuh bila abah berkata...
Masa aku kahwin nanti, mesti dia dah takde... :(
I wish aku boleh kahwin awal...
Tapi kalau lah ada jodoh and duit ada...
Aku tak nak tunang2 semua ni. Buang masa!
Nak nikah terus!!  Okay!!

 XOXO

8 Feedbacks:

Ku Anas Ku Omar said...

alaaa...pakcik 2 sj je amek ati ckp bley thn...n anak dier 2 sj sarcastic...mwahahahha

Scha Myra said...

heh.. anas dengki jer.. :P

Ezzy said...

Aku luper lah tarikh . . sorry sangat2 . . . lau tak aku g . . .

Scha Myra said...

yelaa.... tggu jelah aku kawin nnt. kalo lupa tarikh pun, takpe.

Sha said...

ko kawen jgn lupe jempot aku tau

Scha Myra said...

of coz dear.. xkn lah aku lupa ko.. :)

suzy said...

hahahaha....thanks dik...hehe...
cantiknye pengantin tu kan??
hahahaha.....
makan mee gorang mamak lagik...

Scha Myra said...

A'ah.. cantik sbb make up.. :D

 

"Life of Myra Latif". Thanks to Blogger Templates | Design By: SkinCorner