Saturday, October 17, 2009

Happy birthday Nurul A’in Batrisyia!!

Happy birthday to my niece yang nakal!! Yang ke-4 tahun… kek dia ni kakak aku yang buat.. A’in cakap lawa tapi tak sedap. Hahah!! Budak tecik tak pandai menipu.. keh2!! Dia tak suka kek marble agaknya.. mak bapa dia bagi hadiah banyak juga.. dapat beg.. pinggan makan, cawan dll.. menu untuk hari ini adalah nasi minyak.. birthday adik dia, abang dia pun nak menyibuk juga! Birthday dia hari ni dapat special treatment.. kita orang layan dia sampai pukul 12.00am.. hahahh!!!

pinky2!!

serius je muka!

menyibuk je abang dia ni..

sesi membuka hadiah

1 Feedbacks:

yana said...

ala, makcik x ckp pun bile besday ain.. kalo x, bleh auntie yana belikn adiah

 

"Life of Myra Latif". Thanks to Blogger Templates | Design By: SkinCorner