Thursday, October 8, 2009

Third days as "baby sitter"

Hari ni adalah hari terakhir aku menjadi "suri rumah".. haha!! esok aku kembali ke hometown.. hahah!! macam poyo je ayat aku ni.... hari ni banyak juga aku masak.. budak kecik tu asyik membebel jer.. lapar2!! hari ni pergi kedai kena beli beras.. 5kg pula tu.. beras habis! berat ar juga.. kena pegang tangan budak kecik tu.. hilang pula anak orang tu.. hahah!! rasa macam tak percaya je aku boleh masak tanpa tengok resepi.. ikut kepakaran aku.. hehe!! macam profesional dah bunyinya! sesiapa yang nak, boleh ar isi form.. hehhe!! gedik plak... menu for today are:-



Ayam goreng (bahagian favourite part)


Udang masak lemak (udang & kentang tenggelam.. nampak serai jer.. huhu!!)

Tempe & kentang goreng berlada


Sup sayur bayam

Kailan ikan masin
p/s: kepada sesiapa yang nak buat tempahan, sila hubungi AWEKCUN90
ek..keh3x!!








4 Feedbacks:

yana said...

woi, tergoda iman eden ni ha.. dhla pose ni.. sok aku nk try msk gak la kalo x pose

awekcun90 said...

ak suh ko tgk je... hahah!!

farishfarisha86 said...

adeq, aku ada comment yg tulus e-class ni...
1)kenapa BAHAGIAN febret PART??mcm pelix jerk..(nama jerk bakal lawyer...hehe)
2)sambal goreng tempe tu nampak ok..ok r dari xde kan??;)
3)masak lemak tu macam...ermm...macam....maca macam....huhu...x dpt diluahkan dgn kata2 r..
4)sayur kailan tu nampak mcm sedap..rasa x tau r kan?? tapi...
5) sup sayur bayam tu macam air lalu r lak...

dan yg plg penting, anak2 buah kesyganku tu x comment ke masakan makcik a.k.a. bibik dowg ni??

sekian, time kaceh...

aisHa_HumaiRa said...

nmpk MCM sedap..tp rasanyer xtau la...ngehngehngeh...jgn mrh ye mira.. :D

 

"Life of Myra Latif". Thanks to Blogger Templates | Design By: SkinCorner