Thursday, March 18, 2010

Takdir Allah..

Salam all.. tak tahulah nak cakap macam mana.. hidup ni memang macam roda.. boleh bergolek ke sana ke mari.. macam tulah juga boleh diinterpretasikan dalam hidup kita.. malam semalam aku dah dapat jawapan.. hurm.. hope dapat diterima pakai.. hope everything is clear now.. dah malas nak berperang dengan diri sendiri.. hurm.. I thought dia tak perasan yang post2 aku dekat FB tu aku dedicated dekat dia.. rupanya dia tahu yang aku cakap pasal dia.. and thanks to you sebab faham situation I. you faham kenapa I macam ni. if sesiapa je dekat tempat I pun, they would feel the same things. hurm.. sorry. I'm not R&R! and I don't want to be your dark belover.. memang gila! hati aku dah terasa macam ni, dia nak aku jadi macam tu. sorrylah okey.. I hanya mendoakan kebahagiaan you dengan dia.. you yang pilih jalan you sendiri.. you yang pilih untuk bersama dengan orang yang berada di perantauan. so you terpaksalah berhadapan dengan situasi ni.. I'm not a toy.. you boleh suka2 ambil, and you boleh suka2 campak bila you tak nak.. gf dia pun tak tahu siapa aku and buat apa pun aku nak introduce siapa aku. takde sebab aku perlu buat semua tu. just teruskan dengan hidup aku macam biasa. then about one girl.. aku pernah gaduh dengan dia disebabkan girl tu. siapa tak marah tengok bf sendiri dekat profile picture girl lain.. hm.. aku tak sangka.. rupanya girl tu dah takde.. dia dah meninggal last year.. innalillahiwainnalillahiraji'un.. girl tu sakit tapi dia tak tahu.. rasa macam sedih pula.. maybe aku terasa sebab aku pernah gaduh disebabkan dia and aku pun sakit.. itulah.. tak semestinya yang tua akan pergi dulu.. Allah dah tentukan hidup, mati and jodoh kita semua.. ini semua takdir daripada Allah.. nama dia pun adalah juga sama dengan nama aku. btw, semoga rohnya dicucuri rahmatNya.. amin..

Hurm.. bila tahu cerita pasal girl tu, aku terus teringat dekat Yana.. sebab aku pernah tunjuk Yana FB budak tu..

1 Feedbacks:

yana said...

aku dh bace

 

"Life of Myra Latif". Thanks to Blogger Templates | Design By: SkinCorner