Wednesday, November 24, 2010

AZAM tahun baru vs HARUHI SUZUMIYA aka MIYA

Hahahhaa!!
Azam tahun baru???
Lambat lagi tu kalau nak cakap..
Actually what I'm trying to say is..
Tentang seseorang yang bernama AZAM..
Heh.. you ingat I tak berani ke nak tulis pasal you..
You bacalah ea entry I ni..
Nak kutuk ke nak puji ea?? Huhu!!
I mana pandai nak kutuk2 orang ni kan??


Btw, mana datangnya budak ni?? Hahah..
Dia comment dekat blog aku..
"Pakwe Tiz Zaqyah"..
Minat gila dekat Tiz Zaqyah dia ni...
Budak laws jugak tapi tak masuk kuliyyah lagi.
Takpe.. I doakan you lepas ea..
Mesti lepas punya..
So nanti tercapailah hasrat you untuk kabulkan mimpi you tu ea..
Mimpi $ you tu.. :D
Then sungguh berani..
Berani dalam??
Ops!! Biarlah rahsia!! Hahah!!


Oh ya...
HARUHI SUZUMIYA???
Ceritanya bermula di sinilah..
Nama yang diberikan kepada aku.. 
Oleh siapa?? Dia lah..
Sebabnya?? 
Seperti yang aku tulis dalam entry aku kelmarin.


Then dengan dia ni asyik jackpot je kan..
Formula CHEMISTRY 5C you tu. Hahah!!
Jangan marah ea...
Takpe, HARUHI SUZUMIYA you tu memang buat I happy.
Thanks ya!!!


And.. MIYA??
Nama baru aku...
But then you jelah kot yang panggil I dengan nama tu..
Eak?? 


You nikan..
Semua tahu pasal I..
Ish.. Bahaya ni!! shhhhhh!!


See... 
Mana ada I kutuk2 you kan??
I cakap yang baik2 je ni..
Kui3x.... :p


p/s: HARUHI SUZUMIYA aku tak bertukar2 lagi! apa hal lah ni.. Hurm..

2 Feedbacks:

Pakwe said...

mana datang u kate i??

kejam2....i came as an angel tau..

i dah taubuat dah..dah tk jadi pakwe tiz..tiz suka orng lain..

ahahahahahaahahahaha..suka dia dalam mimpi je cukup..

Scha Myra said...

hehehe... salah ea ayat i??
okey2... angel of haruhi suzumiya..
tu title baru utk u.. ske2??? :p
takpe2.. tiz ske org lain. u ske kat i. hahaha

 

"Life of Myra Latif". Thanks to Blogger Templates | Design By: SkinCorner