Wednesday, June 10, 2009

Best sangat ke nama dia tu??

Pasal mamat yang budget bagus tu.. kita orang panggil dia burger. haha!! aku tak faham, kenapa lecturer mesti nak sibuk2 dengan nama dia. aku tak nafikanlah yang nama dia memang best tapi tak kena dengan orang dia yang macam sial!!! harapkan nama je yang best tapi orangnya?? yang ado!!! yang pasti, aku memang tak boleh tengok muka dia. masa kita orang pergi blok B, dia dengan geng2 dia ada merangkap classmates aku juga. aku tak perasan siapa yang tegur kita orang.. aku pun say jela hye.. bak kata orang, orang berbudi kita berbahasa.. orang bagi tahi, kita balas bunga tapi kalau orang macam dia tu, bagi tahi balik dahla! kalau boleh, yang lagi advance daripada tu pun lagi bagus! banyak dosa aku mengutuk dia dekat blog aku ni.

1 Feedbacks:

raihani said...

buat camne klau mamat tu dah over annoying

 

"Life of Myra Latif". Thanks to Blogger Templates | Design By: SkinCorner