Tuesday, August 11, 2009

Whatever...

Rasa macam malas je nak tulis kat sini.. mood tak sihat... batuk aku tak ok2 lagi. apa nak cerita?? paper ITIL dah dapat semalam.. alhamdulillah.. kira berbaloilah juga usaha aku. GPL 1 macam Mdm tak habis tanda lagi. ILH insyaAllah dapat hari rabu ni. akhirnya settle juga presentation kita orang pasal marriage. banyak pula soalan diorang tanya. tanya soalan yang bodoh2 pula tu! sekarang misi untuk settlekan case briefing pula.. dah berzaman buat tapi tak siap2. tak faham! this friday pergi UIA PJ, ada appreciation night for committee.. [aku nak pakai warna coklat]. macam malas pula nak pergi. sekarang temanya semua malas nak buat. nak buat bodoh je! pagi semalam baru balik dari UIA. selalu hari ahad dah balik. balik dengan shasha. mekasih ek tumpangkan aku! aku buat kek marble. diorang bagi 4 1/2 bintang. huhu!! yana "buat" kek dekat GIANT.. haha!! kek favourite aku..



Kek Marble yang best!

1 Feedbacks:

yana said...

sedap ape kek yg aku wat kt giant tuh..

 

"Life of Myra Latif". Thanks to Blogger Templates | Design By: SkinCorner