Tuesday, September 22, 2009

Selamat Hari Raya



Budak ni nak ucap selamat hari raya
maaf zahir and batin kepada semua yang mengenali diri ini..

Salam.. first of all, I wanna say happy hari raya to all... maaf zahir and batin.. aku tahu aku banyak salah dekat semua orang.. kadang2 secara tak sedar kita dah lukakan hati semua orang.. and Alhamdulillah problems aku pun kebanyakannya dah settle.. ada sikit2 je ar lagi yang tak settle... itu aku malas nak fikir dah... my dormmates pun dah ok.. senang sikit hati aku before balik raya hari tu.. geng2 aku pun dah ok.. aku pun dah tahu cerita yang sebenar.. Allah sentiasa bersama dengan umatnya yang bersabar.. macam aku.. hehe!!! hari raya tahun ni pun tak best! tak rasa macam raya pun... exam aku pun is just around the corner tapi aku macam relax je.. satu apa pun tak baca lagi... mana taknya, duduk dekat rumah memang tak boleh baca buku... lagi pun, aku busy sikit.. busy buat biskut and kemas rumah.. now aku tengah menghitung hari.. nak exam then cuti... semalam keluar pergi subang parade and ikano.. duduk rumah bosan!! tapi ada anak2 buah best sikit! takde ar bosan sangat...



My siblings.. yang no. 2 tak sampai lagi.. tertinggal bus. hehe!!



Kak Lang & Abg Wan



Along's family



My family... tapi ada yang takde... M.I.A!

2 Feedbacks:

renyo said...

alif!
selamat hari raya!

yana said...

kaler bju alif n ain cm auntie yana pny la

 

"Life of Myra Latif". Thanks to Blogger Templates | Design By: SkinCorner