Saturday, March 27, 2010

Happy birthday dear


Assalamualaikum pembuka bicara...
Salam satu Malaysia daripada SYAERA tapi saya..
Salam satu dunia!!! wakakakakaka!!!



Hari ni adalah hari lahir seseorang...
Ala.. budak yang dalam gambar tu...
Kenal tak???
Nama dia SITI AISHA BINTI TAHIR..
Pemilik kereta Viva Forever WSK ****..
Huhu!! tak boleh bagi full!!
Well babe.. happy birthday yang ke-20..
lambat nak tunggu kau join club aku ni..
Akhirnya tiba juga hari kau ye..
Yan, join club akulah!
Kau lambat 8 hari daripada aku. hehe!!
Nak hadiah ek?? Nanti aku bagi ye..
Dah dua minggu tak keluar rumah ni..
Sebab aku jadi budak baik.. haha!!
tak sihat sebenarnya..
Bila free nanti kita jumpa ye??
Kita makan pizza... exchange!!
Kau bagi aku pizza and aku bagi kau hadiah!
FAIR & JUST!! justice! kui3x!
Semoga panjang umur and sukses selalu..

Oh ye, hari ni birthday EN. AIMAN juga kan??
Yan, sampaikan salam wish ye!

Salam sayang daripada sahabatmu,
yang jauh di mata tapi dekat di hati..

~MYRA~

1 Feedbacks:

yana said...

dh, aku dh smpaikn dh

 

"Life of Myra Latif". Thanks to Blogger Templates | Design By: SkinCorner