Sunday, March 21, 2010

I like you!!!

Salam.. hari ni aku nak cakap pasal AF.. saje je nak bagi tahu siapa yang aku minat dekat AF kali ni.. walaupun AF this season tak berapa best sangat pun.. tak macam sebelum2 ni.. siapa yang aku minat?? of coz la SHAHIR & IWAN!! shahir ni ex-saujana rupanya... and budak UIA juga.. erm.. tak tahu pula aku.. kenapa aku suka diorang? bukan sebab rupa je tapi ada pakej. suara pun best! so boleh pergilah.. yang paling penting, sweet je tengok muka diorang! huhu!!



IWAN



SHAHIR

Btw, hurm.. tengah fikir2 ni hadiah apa yang aku nak minta?? tak pandai ar nak minta2 ni... bagi jelah apa2 pun.. aku sedia menerimanya.. kalau nak minta rumah, kereta & holiday tak boleh pula.. hahah!! kena kahwin dengan dia dulu.. heheh!! poyo je kau!! aku minta mahal2 baru kau tahu!!

Then suaraku semakin 'sexy'.. 'sexy' tapi tension!! batuk+selesema+sakit tekak semakin kritikal.. hidung pun telah mula berdarah kembali.. sebab asyik hembus hingus je.. adui!!! tapi air sejuk bantai gak.. manalah nak baik.. but whatever it is, itu adalah ubat yang paling mujarab. hek lu!!

3 Feedbacks:

Sha said...

tau tak maulana is my senior kat sini.. bdk art n design..
tp skrg continue kat uitm shah alam

Scha Myra said...

owh.. really?? tp aku x minat dia la.. hehe!

Wan Perlis said...

oh budak laws.
org macam aku boleh tak saman.nak saman sebab malu.
coz byk kes saman la ni.
nak cepat kaya

 

"Life of Myra Latif". Thanks to Blogger Templates | Design By: SkinCorner