Monday, December 6, 2010

Its useless!

Cont..


Hurm... First of all, aku patut bersyukur..
Dah dapat.. Nak buat macam mana..
Menangis?? Boleh.. Tapi nothing will change..
Bodoh ke?? Entahlah..
Mimpi?? Tak juga... Sebab ia realiti..
Benda yang lama.. Untuk sem baru.
As expected tapi aku takdelah expect sangat sebenarnya..
Its hard for me actually to 'achieve' that..
Kalau dapat, memang aku terror lah..
So terima jelah...
Agak jealous bila tengok status kawan2 dekat FB..
"Alhamdulillah.. Aku pass semuanya".
Congrats la dekat korang...
Now, I'm not one of them.. You..
I'm in my own group..
To be created next sem..
Just a small one..
Alone..
But I should proud of myself actually..
Others subject is unpredicted..
Unpredicted for the negative one or positive one..
Only me knew it..
Sorry guys..
Aku tak rasa nak layan orang..
I'm really not in the mood..
Sorry for the answer "NO COMMENT"


My mother said..
Alhamdulillah.. Oklah tu..
Yang satu tu je..
Jangan compare dengan orang yang result dia bagus..
Fikir orang yang lagi teruk dari kita..
Kan dah cuba..
Bukan tak cubakan..


Itulah kata2 yang sering diungkapkan oleh mak aku setiap kali bila result aku keluar..
Btw, thanks mak..
Mak tak pernah nak memaksa aku..


XOXO

1 Feedbacks:

Pakwe said...

huahuahua..nape???

berapa A u dapat ni??saspen nk menyibuk plak i nk tau.. huahuahua..

i lom check lg la..exmpted ke tidak level 6 i ni..adoi..mampus akuuuuuu.. ahahahahaa

 

"Life of Myra Latif". Thanks to Blogger Templates | Design By: SkinCorner