Friday, February 4, 2011

TIPS: Ingat, Jangan Tak Ingat!!


Hello all…

Today, somebody posted something for me. Thanks to Cik Yana Nyah! Heee…
InsyaAllah, aku try apply ea… But then ada yang aku dah try tapi tak berkesan..
Tak tahulah bila akan terkesan. Hahaha!! Btw, thanks once again.
Biasalah, bila kita ada problem, memang tak boleh nak settle sendiri.
Nak tengok entry tu??
Click di sini yer….

Huh… Pukul 5.30am tadi baru tidur…
Hahhaa.. Gara2 addicted tukar layout blog..
Saje gatal2.. Download banyak2 then try la satu2..
Yang pelik tu, mata tak mengantuk pula..
Kira layout sekarang ni, ok lah..
Credit lah untuk I yer… :D
Cun dah… Tak nak tukar lagi dalam masa terdekat ni.
Tak jadi kerja aku! Hahhaa..

Oh yaa…. Today dah Jumaat..
Esok dah Sabtu?? Erk???
Case review tak buat lagi.. Haiyaa!!
Tort and MLS tak baca lagi.. Sigh!!
How come meh??
And tak boleh bangun lambat dah. Hee…

BTW, I’m getting better even tak sepenuhnya…
Aku kena ingat missions aku ni..
Strive for it girl!! Yeah!! You can!! J

Here are the missions…




XOXO

2 Feedbacks:

MakNyah VoguE said...

nyah, malu mak :">

Scha Myra said...

jgn la malu2x.. :D

 

"Life of Myra Latif". Thanks to Blogger Templates | Design By: SkinCorner