Tuesday, March 29, 2011

Maaf Dipinta

Salam...

Sudah lama blog ini tidak dijenguk.. 
Quite busy??? Heh... Haven't started any yet...
Hidayah tak sampai lagi....
Lately, online dekat hp. Masukkan sim bb dalam hp..
So my DiGi, off kejap laa... Sorrylah yer for those yang call DiGi tak dapat tuu...
Especially Cik Shasha... :)

Well, the main point here is, this girl nak say something...


Actually I wanna seek apologize from each and everyone of you..
Btw, exam dah nak dekat ni... Bukan sebab exam jelah..
Aku kalau rasa buat salah dengan orang, immediately aku akan minta maaf..
But here, nak minta maaf secara terbuka...
Well, who knows... Maybe ada yang aku tak perasan ke...
Secara sengaja atau tak sengaja..
So officially, SHAMIRRA BINTI A LATIF dengan ini, nak minta maaf kepada sesiapa sahaja yang aku ada tersinggung perasaan, buat terasa hati ke...
Well, aku ni kan annoying sesangat... I have to admit on that part. Haha...
At least, aku sedar daripada ada orang2 yang tak sedar..
Ops!! Aku tak tujukan kepada sesiapa pun yer... In general!! :D

Doakan aku boleh jawab exam dengan tenang..
Since this sem actually I'm quite lost...
Really lost!!! I don't know...
I haven't started study yet.. Teruk betul!!
Paper dahlah rapat2.. Come on girl.... Wake up!!!

Oh ya... For those two of you...
Sorry.. I couldn't forgive both of you till now....
Hati aku tak terbuka lagi...
SORRY AGAIN...

FINAL EXAMINATION:

26.03.11 - Study Circle, 11.00AM
03.04.11 - Law of Torts II, 9.00AM
05.04.11 - Transaction in Islamic Law II, 9.00AM
07.04.11 - Malaysian Legal System, 2.30PM
08.04.11 - Law of Contract II, 9.00AM
12.04.11 - Islamic Legal System II, 9.00AM

Wish me luck guys!!
Lots of love...
XOXO

1 Feedbacks:

Pakwe said...

u slalu sakitkan hati i!!!!

 

"Life of Myra Latif". Thanks to Blogger Templates | Design By: SkinCorner