Wednesday, July 27, 2011

Jangan Kau Pergi..

Salam...

Firstly, awatlah semua kawan aku ni dah kena virus Bruno Mars?? Haih.. 
Aku belum terminat pula dekat dia.. So far minat lagu jelah.. Nak minat orang tak boleh, nanti kena share. Haha.. Tak mahu!! Tadi baca entry kawan aku ni.. Cakap pasal Bruno Mars gak.. 
Habislah Yana Mars Latif ada pesaing. Haha!! Check it out!! :)

Hari ni pergi IOI Mall.. Cari barang nak buat recipe semalam.. Mesti bestlah!! InsyaAllah..
Malam ni aku buat tapi IOI hari ni panas yang amat! Escalator yang tak bergerak..
Air cond prob.. Hampeh betul!! Then pergi beli card reader.. Mana entah card reader aku.. Then mamat dekat situ tanya aku belajar dekat mana so aku jawablah UIA.. Ambil laws. Then dia cakap lawyer ni susah..  Agak da.. Aku tahu apa yang dia nak sampaikan. Then perdebatan pun bermula! Haha!!! Lawan lagi dengan budak laws. Hoho!!

Hurm... Si Putih sekarang sudah mula kurang dengan aku.. Maybe dah dekat tiga bulan bersama aku, dia dah bosan kot... Dulu pukul 10am, 11am baru bangun... Sekarang pukul 8 lebih pun dah tersedar.. Then nak tidur pun lambat juga nak terlelap.. Dulu after 5 minit, dah zZZzzzzz... Tak bessttt!! So nanti jangan doctor pisahkan aku dengan Si Putih dahlah.. Tak leh hidup!! Itulah bf aku.. Tapikan ada orang tak bagi dah aku berdamping dengan Si Putih... Maybe dia nak gantikan Si Putih kot... Opsss!! Hahaha!! *Statement*
 

"Life of Myra Latif". Thanks to Blogger Templates | Design By: SkinCorner