Sunday, July 3, 2011

Kebuntuan

Salam..


Apa nak buat cuti dua bulan ni? I thought nak kerja tapi kerja apa je kan??
Cik Sabirah bercita2 nak kerja dekat Kenny Rogers. Haha...
Welcome Cik Ayam and Cik Muffin! Hehe...
Tapi aku nak kerja pun macam mana.. Asyik cuti je nanti..
Dah asyik kena pergi rumah nombor dua je.. Baik tak payah kerja..
Nanti jadi macam kerja Jusco dulu.. Dua bulan kerja, empat kali demam sampai masuk ward. Suspek denggi. Haha.. So the conclusion is duduk rumah jelah ye..
Buat banana shake.. and apa2 jelah yang boleh di makan...
Cik Yana rajin memasak.. Cik Ina pula listed dah apa yang nak buat.. Bagus2...
Yan, banana shake aku menjadi!! :)
Aku takde plan apa2 pun cuti ni.. Just ikut flow je...


Ingat nak pergi bercuti tapi ke mana je pun...
Nak pergi Langkawi ke... Tempat yang ada sawah padi, sungai dan laut...
Nak tenangkan fikiran walaupun sekarang aku tenang dengan menggunakan "alat bantuan"..
Cik lappy lak hari tu rosak and now okay sikit.. Pastu menunjukkan tanda2 rosak balik...
Tapi takpelah.. Yang penting, semua aku dah transfer dalam external.. Kau nak rosak, rosaklah ye.... :)


Btw, baru lepas tengok Gelanggang Maharaja Lawak final and AF final.. Huhu..
Tengok dekat Youtube.. Nak tunggu dekat TV punya, tak ulang2 pun!
Walaupun dah basi sebenarnya.. Ada aku kisah.. :p
Yela kan... Orang busy... Dua minggu tak balik so tak dapatlah tengok..
Movie banyak dalam external ni... Movie apa nak tengok ea...


Ok lah... Kawan2, selamat bercuti!!
And selamat menanti result pada 22hb ni!!
Good luck all!! 


XOXO

4 Feedbacks:

MakNyah VoguE said...

first time aku baca org tulis aku rajin masak, huahaha

Scha Myra said...

haha.. salah ayat eak???

k.a.k.a said...

hahaha, yana, okayla tu, nak ina tulis jugak ke?

myra, listed je, x sure dpt buat ke takkkk, yg jahit tu wajiblah. itu arahan pihak ATASAN =.=

Scha Myra said...

ina: pihak atasan?? siapakah??

 

"Life of Myra Latif". Thanks to Blogger Templates | Design By: SkinCorner