Thursday, July 7, 2011

Terima Sebarang Kemungkinan Yang Berlaku

Salam...


Nak cerita apa ea hari ni??
Respon kepada entry ini.. 
Counsel, do you have another entry to be submitted??
Please, proceed. Hahaa... You are not answering my question, Counsel..
Wah... Ada tokoh jadi judges tak?? <sambil betul2 kan selendang dekat depan> Ops!!! Haha...
Tak gitu Cik Yana?? :D


Okay... Betul tu... Kita masih muda ye Cik Yana..
Sekarang, masa untuk kita membina masa depan..
Miliki sebiji rumah dan sebuah kereta..
Masih terlalu muda untuk memikirkan semua itu tapi kan muda ke kita??
Dahlah kita ni lahir bulan satu.. Nampak sangat tuanya weh... Satu hakikat yang harus diterima.. :D
Baru umur 21, orang cakap umur aku dah 25.. Dah kahwin pula tu..
Kau lak dah kena title mak cik. Haha.. Memang sesuai sangatlah tu. Hehheee.....


Now, kita move on je dengan hidup kita macam biasa...
Kau ada lagi empat tahun and aku ada lagi tiga tahun...
Kalau ada jodoh dengan sesiapa, kita terima jelah ye...
Aku terima je jodoh dengan sesiapa pun..
Kalau kahwin awal, awallah ye...
Bak kata kau, nanti anak dah besar, kita still muda. Hehe... Best gak tu.. Ngeeeeee....
Tapi calonnya nggak ada lagi ya...


Okay.. Apa yang aku patut buat sekarang?
Nasib baik ubat tu buat aku takde perasaan...
So orang nak buat apa pun dekat aku, buat laaaa.... 
Doakan je kebahagiaan hidup semua orang... Amin..


Ada orang curi gambar exclusive aku semalam.. :p
Btw, best sakat sorang budak tu semalam.. Haha...



2 Feedbacks:

MakNyah VoguE said...

haha, mengong punya budak rnr hulu bernam pnggil aku makcik

Scha Myra said...

mak cik nak beli kuih ye?? hahha

 

"Life of Myra Latif". Thanks to Blogger Templates | Design By: SkinCorner