Monday, September 12, 2011

Nak Lari

Mood: Serabut

Salam...

Finally, safely arrived UIA terchentaaa!! Euuwwwwww...
Pagi semalam checked-in.. Queue?? Punyalah lama.. Bosannnn!!
Tapi tak payah susah2 nak kemas barang.. Itu yang aku suka!!
Thanks to my bro sebab hantar adik balik..
Thanks belanja lunch and thanks duit raya juga!! Hoho!!

Bilik G4.5C dah lengkap!! Compartment D dah ada orang..
Ye ye je kita orang ni.. Konon2 adik2 tapi sekali, kakak laaaaaa... Budak third year, ICT.
Terasalah diri ini muda lagi.. :)
Tapi kesian dekat akak tuuu... Orang Perak..
Habislah.. Memang kena tinggal jelah dia nampaknya..
Dia okay.. Aku berjaya transform akak tu ikut kepala kita orang bertiga..
Hehe... Tengok okay.. Macam2 borak dengan dia. :)

Kenapalah ye rasa macam takde mood je...
Nak buat apa2 pun, rasa macam lambat je tangan ni nak berjalan...
Hati pun macam tak sedap jer....
Nak tak nak, terpaksalah hadapi...
Life sebagai seorang pelajar telah bermula berkuatkuasa pada hari ini.

Hari ni, officially class started..
Pagi2 lagi class UNGS tapi takde...
Aku baru terkedek2 nak ambil UNGS 1.. Hoho!!
Takpelah, feel sikit macam junior.. Baru masuk!!
Dah dua kali aku drop subjek ni.. Kalau kali ni aku drop, tiga kali dah. Haha!
Rasa malas pula nak ambil UNGS tapi kalau tak ambil sekarang, tahun bila pula lagi aku nak ambil..
By hook or by crook, kenalah juga ambil. Dahlah lecturer foreigner yang aku tak familiar nama dia tapi this week takde class..
Lecturers ada conference..

Today class aku only one hour jelah i.e. Criminal Law 1 dengan Dr Iqbal...
What should I say about him??
Nothing much.. Okay laaa... Tapi dia tak bagi slide ke, hand out ke..
Pandai2 lah kau sendiri ye nak survive...
Dia nak kurangkan students dalam class dia..
Suruh masuk class Dr. Baha... Hoho!!

Rasa macam nak tukar... Tapiiii... Entahlah..
Timetable aku ni pun tak tulis lagi Criminal Law.. Hahaa!!
Aku nak lari daripada orang yang aku tak boleh tengok muka dia!!
Dah lama aku tak ingat or fikir pasal dia! Memang tak lah..
Alih2, dia pula satu class dengan aku...
Baru Criminal.. Belum lagi Consti, Family and ICL. Dammnnn!!
Dulu aku ada konflik dengan dia masa dah nak habis sem, sanggup tak pergi last tutorial semata2 tak nak tengok muka dia.. Alih2 aku dapat tahu, dia tak datang last tutorial tu. Memang hampehhh!!
Tapi sem ni, haihhhhh... Terpaksalah juga mengadap. Kalau semua class dia sama dengan aku, takkan semua aku nak tukar pula!
Aku tak boleh tengok muka dia!!!!! Shuh2x!!!
And pleaselah..... Harap2 takdelah aku akan bekerjasama dengan dia..
Memang tak lah!! And minta simpang!!!
What the hell!! Benci3x!! Tak suka tengok dia!!!

Btw, aku nak settle apa2 yang patut disettlekan dalam minggu ni...
Sebab this week agak free.. Class tak start sangat pun...
So layan jelaaaaaaa....
Tersangatlah malas dan bosan.
Not a good sign for this sem.

Sekian. Wassalam.

1 Feedbacks:

bint 'adnan said...

nothing much bout dr iqbal ;P
btw hai hai hai. i'm talking ti talking tom, hahahaha.

 

"Life of Myra Latif". Thanks to Blogger Templates | Design By: SkinCorner