Sunday, June 14, 2009

I'm back with hot stories!

Last saturday sepupu aku kahwin. Aku pergi dapat juga jumpa sepupu2 aku.. then aku terjumpalah juga junior aku masa sekolah rendah dulu and budak ni kira ada pertalian saudaralah juga dengan aku.. mak dia anak sedara abah.. bapa akulah.. aku dengan dia kira apa ek?? Entahlah.. aku pun tak tahu.. rupanya dia belajar dekat UIA juga.. UIA Nilai.. sama tempat dengan aku. Mana nak nampak dia.. lagi pun dia baru masuk.. dia duduk dekat Blok A. course HS.. time aku balik UIA hari ni, semua cakap aku lain. mana taknya, bukan aku yang lain tapi tudung aku.. haha!! Pakai tudung labuh. Kira labuh banyaklah daripada kebiasaanya yang aku pakai.. selalu aku pakai tudung ekin. Aku jumpa tudung tu dalam almari mak aku, aku pakai jelah. Macam best je! Takpe.. bukan aku buat transformasi tak pakai tudung pun. Benda baik.. akhirnya….. aku berjaya menghabiskan aA+bB aku.. cerita dia?? Bolehlah.. Addin Shah+Benz Alif.. tapi best juga kalau dapat jadi macam novel tu.. kahwin dengan orang yang tak suka. Last2 boleh jadi suka.. lelaki yang sanggup tunggu perempuan tu.. tapi reality sebenar boleh dikira berapa ramai lelaki yang macam tu tapi best lagi Luqman aku dalam satu janji.. takde novel lain yang boleh menandingi novel kesukaan aku tu.. panjang sikitlah coretan aku untuk kali ni sebab rangkuman untuk beberapa hari.. oh ye!! Lupa pula.. kawan aku ni dia merajuk sebab semua orang salahkan dia lambat hantar soalan untuk report writing kita orang.. huhu!! Saja nak tease dia.. huhu!! Bira takutkan dia.. aku relax je.. bising2 aku tu saje je.. macamlah tak kenal aku kot.. tapi mamat yang kita orang bengang leh tenangkan hati dia.. aku tak rasa Madam tu nak marah. Bukan sengaja pun.. pagi esok aku hantar ek Yan.. jangan risau2.. walaupun aku takde kelas pagi esok, aku sanggup bangun pagi demi kau.. hehe!!! Peace!!

2 Feedbacks:

yana said...

hahaha.. malu la aku.. :"> thnx eh.. aku rase aku byk mkn semut la.. tdi pun aku dh lupe belikn racun semut fidah.. smlm lupe nk wat assignment kalam.. =P

awekcun90 said...

relax ar yan.. nobody's perfect in this world. kalo perfect sgt pun ssh gak. neway, aku dah hantar pun. letak je dkt kotak yg mdm provided. so settle!

 

"Life of Myra Latif". Thanks to Blogger Templates | Design By: SkinCorner