Monday, June 8, 2009

Mamat sial!!!

Memang takde mood nak pergi kelas hari ni plus aku pun takde mood hari ni.. dahlah rasa macam nak demam je.. badan pula letih.. mood aku tak berapa nak elok hari ni.. tiba2 pula aku rasa sedih masa baca Qur’an.. kawan2 aku pujuk aku.. masing2 tanya kenapa aku menangis. Aku pun tak tahu kenapa.. diorang pujuk aku makan.. lama ar juga diorang pujuk aku then baru aku makan. pastu plus dengan seorang mamat bengong+sial+apa2 jela yang sesuai untuk diberikan pada dia.. aku tak pernah kenal pun siapa dia.. pasal dia juga, aku rasa macam malas nak pergi kelas. Malas nak tengok muka dia! Menyakitkan hati and semualah!! Bila tengok muka dia, rasa membara je hati aku ni.. BODOH!!! Semalam kawan aku bagi aku tengok blog mamat tu.. ada ke patut dia panggil kita orang semua budak perempuan dalam first class dia which is ILH class as BITCHES!! Kepala otak dia!! Apa penyakit dia sekarang?? Dahlah muka macam apa je! Dahlah gemuk!! Budget bagus!! Dahlah duduk dekat negeri yang boleh aku considered as hulu! Memang sesuai ar dengan dia.. dahlah repeat arab berapa kali.. memang bodoh betul mamat tu! Kalau repeat sekali tu oklah juga.. bukan ar aku nak berlagak tapi dia yang start dulu.. aku tak pernah cari pasal dengan dia pun. Macam mana nak cari pasal.. kenal dia pun tak!!! Arrrgggggggghhhh!!! Aku tak tahu apa yang patut aku cakap dekat budak bodoh ni lagi! Just wait and see what I’m going to do… or what we are going to do!! Watch out budak gemok!! Apa pula gelaran kita orang nak bagi dekat dia?? Gigolo?? Atau ada yang lagi advance daripada tu?? Hm?? Let us think..

1 Feedbacks:

Sha said...

wow.. ganaz.. mamat tuh mmg bodo!

 

"Life of Myra Latif". Thanks to Blogger Templates | Design By: SkinCorner