Tuesday, June 30, 2009

No energy to live!!

Alhamdulillah.. selesai juga interview kita orang.. nak tunggu e-mail diorang tu, alamatnya berzaman ar report kita orang tak siap.. pagi dah bangun pergi department law uruskan pasal surat.. .. huhu!! benda ni memang patut urus awal2 tapi dah last minute confirm.. nasib baik papa yana ada kawan dekat LTH.. and nasib baiklah juga Mdm bertimbang rasa sikit.. yang kelakarnya kita orang tak tahu pun Mdm Jam dah tak jadi head.. kesian Mdm Risz kita orang tak tahu yang dia dah jadi head. nasib baik dia nak sign walaupun nama Mdm Jam. pergi papa yana hantar then balik dengan Shasha.. penat yang amat!! nak pengsan!!! nasib baik naik kereta.. kalau naik public transport, tak dapat aku bayangkan kepenatannya.. settled interview, pergi makan dekat Jusco AU Keramat.. lapar beb!! then pergi rumah Shasha kejap ambil barang dia, pergi Bank Muamalat uruskan pasal matric card Bira. apa lagi.. on the way balik Nilai kita orang tidur kat belakang.. yana layan Shasha bawa kereta.. haha!! yang tak boleh agak, yana ambil gambar kita orang tidur!! malam pula kita orang buat assignment ITIL.. hasil daripada interview. letih sangat!! rasa nak demam.. dengan sakit kepalanya! semua ar ada! mission for this week is siapkan dua2 assignment so boleh balik! nak teman mak.. memang pun.. kelas tadi pula ok ar gak.. GPL 1 tadi aku mengantuk gila.. case briefing nak kena proceed.. next week ada quiz dah.. aku rasa macam lagi ok je masa ambil banyak subject dulu daripada tiga core subjects ni. tolong!!! aku nak pengsan ni...




Pic in Shasha's car.. after interview.. tired!!




Pic with Tuan Haji Ruzman (interviewee)



Depan Tabung Haji.. Bilalah ek dapat gi haji ni.. gaya tu macam dah ada.. hehe!!

1 Feedbacks:

yana said...

asal x letak gmba tido tu?

 

"Life of Myra Latif". Thanks to Blogger Templates | Design By: SkinCorner