Monday, July 20, 2009

Bosan tahap cipan!!

Baru berapa hari duduk rumah.. bosan tahap nak masuk tampoi dah ni!! kerja aku duduk dalam bilik, menghadap lap top and dengar lagu.. itu kerja aku sepanjang berapa hari duduk rumah.. kalau dapat pergi holiday ke best juga.. dapat tenangkan fikiran lepas perah otak untuk exam! masa ni aku tengah lepak dekat starbucks lepas pergi jalan2.. buat J-Card.. beli hadiah cikgu kesayangan aku.. ~nanti aku attach gambar pen tu~.. ingat nak bagi kain tapi tak payahlah.. tak tahu bila nak jumpa cikgu.. nanti dia inform. case briefing aku tak jalan lagi. ecah ajak aku keluar.. hari rabu kot.. pergi tengok wayang.. takut2 berani je ni nak tengok Skrip 7707.. haha!! kalau duduk dekat UIA, adalah juga kerja aku.. study ker.. macam rajinlah pula. mamat seorang tu msg aku balik.. miss me la.. sort of la.. aku tak declare apa2 pun sebenarnya. for sure, aku malas nak fikir apa2! bak kata cikgu, belajar dulu.. betul3x!! cinta itu membosankan!! ~ayat orang frust~ hek2!! sekarang misi aku satu je.. I JUST WANNA CONCENTRATE ON STUDY! MISI UNTUK MENJADI SEORANG LAWYER.. BUKTIKAN PADA SATU DUNIA YANG AKU BOLEH.. LIHATLAH DUNIA!!!


1 Feedbacks:

Sha said...

truskan usaha anda babe! =)

 

"Life of Myra Latif". Thanks to Blogger Templates | Design By: SkinCorner