Sunday, January 31, 2010

How should I react towards him?

Kenapa dengan aku ye?? kenapa mesti macam ni hari2?? agak bosan.. tahun baru yang tak memberi apa2 makna.. nama je 20 tahun.. entahlah.. aku rasa sunyi.. selalu keluar sorang.. memang itu yang aku suka but then sometimes aku perlukan somebody.. kawan yang dapat menemani aku.. andy? dia bagi tahu yang dia kenal dengan sorang budak ni.. aku tak tahu aku patut react macam mana.. happy but sad.. hm.. rasa macam bodoh je aku ni.. nak anggap aku sebagai teman tapi mesra?? i hate that!! dia boleh tapi aku tak boleh. aku dah penat pentingkan orang lain dalam hidup aku ni.. aku perlukan space untuk diri aku sendiri.. aku pun nak bahagia gak. aku dah malas nak pura2 happy untuk orang lain. hati aku ada orang fikir?? hm.. aku pun tak tahu kenapa aku macam ni.. tapi aku tahu dia happy dengan life dia sekarang.. I'm happy for him walaupun sebaliknya.. anyway, thanks for everything..

0 Feedbacks:

 

"Life of Myra Latif". Thanks to Blogger Templates | Design By: SkinCorner