Tuesday, February 9, 2010

Ish.. ada ke cakap aku pengkid???

Pagi2 lagi aku dah berangkat ke Nilai tempat jin bertendang! haha!! sampai je Nilai, aku hantar lap top aku dulu.. then aku pergi tengok CAM BLM.. hm.. tak seperti yang aku mimpikan. hahah!! tapi oklah juga CAM aku.. mooting pun ok... B.O.A memang berbaloi2 ar.. yang bestnya public speaking aku. haha!! lowest among others!! should be proud or what?? boleh tahanlah CAM aku.. just final kalau dapat 30 ke.. ok dah tu... then aku masuk je bilik, ishhH!!!!! ada ke patut panggil aku pengkid. cam apa je!!! ok what transformasi aku.. hm.. pengkid2 pun ada gak yang nak tiru rambut aku. haha!!! then study BLM.. syok ar gak study. macam tak exam je.. study lepas tu gelak2.. ish2!! macam manalah ilmu nak masuk ni.. hee.. esok balik rumah balik.. balik untuk exam je ni... good luck to me!!

3 Feedbacks:

yana said...

aku x pnggil ko pengkid.. aku pnggil ko pengat

ezzy said...

hahahaha, ta leyh blah ? okyah wat ko pengkid ? hahahaha . .

awekcun90 said...

ceh.. cam sengal jer!! aku jd pengkid tul2 br ko tau... haaaaa...

 

"Life of Myra Latif". Thanks to Blogger Templates | Design By: SkinCorner