Thursday, February 11, 2010

Kepala sedang kerunsingan tahap cipan!

GPL2!!!! fuh!! aku tak tahu kenapa aku rasa macam takut je dengan paper GPL2.. hm.. entahlah.. baca consti tak masuk2.. dahlah dengan article yang banyak nak kena ingat.. fuh!! cara mdm cakap, macam sikit je.. then nak kena ingat kes lagi.. otak aku ni pun tengah sengal+mereng.. lagilah.. then aisha hantar msg, bagi tahu yang mdm suruh aku, dia, B and yana pergi jumpa mdm. memang takut ar! dahlah aku tengah risau pasal GPl2 then CAM kita orang pula takde.. aku call ar mdm.. rupanya take home test kita orang hilang! aduh!! nasib baik yana ada copy.. suruh B hantar dekat bilik mdm esok.. kalau tak, matilah kita orang.. dahlah cuak denagn CAM. berapa entah dapat.. aku takut **** je.. minta simpanglah!! CAM BLM and law soc dah ok... aku target insyaAllah A-.. GPL2 entahlah.. janji pass jelah yang aku harapkan. then fikir nak balik 19hb tu.. ingatkan dapatlah MR.I ambil aku.. tiba2 pula ayah postpone holiday.. bawa ke depan lagi.. tak dapat ar nak ambil aku. si MR.A pula, ada test. ish!! tension aku! at alst, suruh bakal abg ipar kesayangan aku ambil. huhu!! time nilah baru nak letak kesayangan.. sengal sungguh aku ini.. hm.. then fyk nak jumpa aku.. hurm.. agak pelik.. tiba2 je.. takkanlah dia rasa yang aku cakap pasal dia dekat FB tu kot?? ish.. harap2lah dia tak baca FB aku ni. kalau tak, dia tahulah yang aku cakap pasal dia.. rindu juga nak jumpa dia.. nak tengok the new fyk after about three years tak jumpa. hm.. then MR.I buat aku terasa hari ni.. nasib baik say sorry. aku merajuk ar kejap dengan dia.. dia suruh aku susahkan dia sorang je. jangan susahkan orang lain tapi bila aku cakap marah2 aku. version dia nasihatlah konon.. whatever it is, aku susah or senang sekarang, dia ada.. thanks to you.. much appreciated!

1 Feedbacks:

ezzy said...

rilex lah kawan, banyak berdoa untuk diberi petunjuk !!

 

"Life of Myra Latif". Thanks to Blogger Templates | Design By: SkinCorner