Tuesday, March 30, 2010

CElcom telah datang mencariku..


Salam buat teman semua..
Finally hari ni dapat juga I keluar.. setelah sekian lama terperap di rumah..
sebab tak sihat...
Pergi mana hari ni?? hari ni...
Mula2 pergi Dataran Maybank, my sister's office. hantar barang dia.
Then at the same time, I pergi tukar my sign.. since buat dekat situ,
so kena tukar dekat situ jugalah.
Dulu sign macam budak2.. sekarang cun sikit. hehe!!
My "my card" prob la.. cip tak boleh nak read..
Tapi nasib baik dia boleh tolong buat juga..
Huhu!! dia tahu I adik kepada siapa..

Then pergi Mid Valley tanpa arah tujuan..
Tak tahu nak buat apa sebenarnya..
Jalan sorang2... suddenly..
Macam sedih pula.. I'm alone!!
Jalan2.. pergi Jusco memang!! semestinya!!
Then solat sharp masuk waktu.
Dah kebosanan punya pasal. wakakakaka!!
Hurm... ingat tak my entry post last few days about makanan..
Haaaaaa.... finally!!! dapat juga..
I went to Secret Recipes...
Thanks ek dekat kakak tu kerana sudi melayan I.. Haha!!
I ordered mineral water, chocolate banana and of course banana split!
At first she sent chocolate banana.. no water! ish!
Then I call her, my mineral water pls.. hehe!!
Then she just smiling at that time..
Then later I call her again, my next dish..
Banana split! huhu!!
Seriously.. actually feel like nak vomit at that time..
Can you imagine?? chocolate banana and banana split at one time!
Gila betul.. hehe!!
Then since it's going to rain, I call her for bill..
I said "combination yang tak bagus. both banana. nak lepas kempunan punya pasal. hehe!"
Dia hanya tersenyum.. haha!!
Then got one mamat ni, staff SR jugalah..
Masa nak balik, dia senyum dekat I and said TQ! haha!! hensem!
Erm.. jangan lupa cari dia nanti okey! SR Mid Valley. haha!!
Lupa nak kirim salam tadi. kui3x!!
Tolong ye.. :D






Then on my way nak balik, guess what???
I terserempak dengan "Ehsan" dalam Awan Dania 2..
I tak tahulah nama betul dia..
Sweet je tengok muka dia.. dis sorang je time tu..

Masa dalam bus, macam kelakar je! hahah!!
Masa kat satu tempat ni, berderet staff Rapid KL naik..
Four of them..
yang kelakarnya, masing2 bawa watermelon.
Then diorang check ticket.
Then sampai satu station, dekat masjid, diorang turun.

Erm.. bila dah sampai rumah..
Ada surat pula atas meja study..
tak payah buka lagi pun, I dah tahu apa dia..
Surat menuntut hutang... haha!!
From Celcom.. so bayaran seperti biasa.. RM68..
Tak reti2 lagi nak bayar?? haha!!
Nanti ye...

And finally..
Hari ini I dah rasmikan lens baru..
Nice or not??
Blue colour..



1 Feedbacks:

yana said...

ko nk aku komen jujur ke tipu2? kalo tipu2, blue tu mmg seswai ngn mate ko yg cantek menawan tuh... =P

erm, sejujurnye, aku rase kaler2 natural cm coklat, hazel, grey lgi ok kot.. aku lgi ske kaler yg pestym ko pkai dlu tuh, ape ntah name kaler die.. btw, percobaan brani mati okeh kalo aku tgk org pkai lens biru, green n red.. ok, sekian trime kasih

 

"Life of Myra Latif". Thanks to Blogger Templates | Design By: SkinCorner