Sunday, June 27, 2010

Makeover by HANA FARHANA


Salam all..
Aktiviti hari ini???
Aku telah di makeover oleh my sepupu, Cik HANA FARHANA.. huhu!!
Gila ah.. lain dowh muka aku.. heheh!!!
Boleh make up untuk bertunang, dinner ke.. macam2 ah..
Kalau sesiapa yang nak di make-up oleh beliau, just klik dekat link ni eak..
Kat situ ada information yang lebih lanjut.




Before makeover



After makeover


TARAAAAAAAAAAAAAAA!!!

dengan bulu mata yang macam penyapu sekali... haha!!



Ini ar dia, mak andam aku.. huhu!! a.k.a sepupu aku



Bukan aku sorang je yang di makeover oleh CIK HANA FARHANA
tapi kakak2 aku pun sama.. huhu!!
But for sure, yang paling menyerlah adalah...
hahah!! yang hujung belah kiri tuu.... hehe




Matanya lirik2 selalu..
Rupanya manis2 ayu..



Gambar yang diambil setelah berhempas pulas
menconteng muka kita orang. hahah!!



Ini pula make up2 yang digunakan untuk make up kita orang..



~SEKIAN~

3 Feedbacks:

Muka Haluih (MH) said...

wah! leh trus akad nikah neh.. haha.. cantek2. ske tgk..;)

Scha Myra said...

huhuuhu... TQ2x!! haha!! carikan sy pasangan hdp.. :D

Hana Farhana said...

yunk....hehehe...blog yg dear letak tu personal blog...link kan blog ni...

http://touchofhanafarhana.blogspot.com

tq2 link kan blog akak..

 

"Life of Myra Latif". Thanks to Blogger Templates | Design By: SkinCorner