Thursday, February 17, 2011

"Aksi Terlampau" Hahhaa!!

Salam....


Entry pada hari ini... 
Taraaaaaaaaaaa....
Kejadian semalam pada tutorial Transaction, ketika menunggu kedatangan Mdm yang tak kunjung tiba..
Sorry ea.. Kan aku cakap aku nak post dekat blog. Gaggaaaaa.....
Hahaaaa... Gambar ni special sikit okeyh! Extra large!! :D




Credit tu Cik Ayn sebagai photographer yang tak bertauliah. hahhahaa!!


Gambar atas tu selingan je.. :D 
Main point nak upload gambar2 pergi Putrajaya hari tu..


Btw, hari tu just cerita jekan... "Cintaku di Putrajaya".. Hari ni, aku post pula2 gambar2 kita orang.. Takkan nak letak semua 200 lebih tukan.. Ada yang kena sensored. Hahahaa...


Babak 1: Breakfast dulu dekat Putrajaya. Sebelah bank je..



Air aku lah yang paling kaw di situ! Kopi ais kaw2!!


Roti tisu aku dah runtuh! Ish makan 2 keping roti canai okeyh!

Babak 2: Interview session


Aku and Aisha


Ish and Ain.. Oit! Manja semacam je. Hahha..



Dengan Encik Bad.. Inilah orang yang di temu ramah oleh kita orang.


Babak 3: Menyimpang. Hahhaa... Putrajaya gak.. Kalau nak jerit, release tension ok dah ni.





OTW to ke mana2 tah lagi ni.. :D


Babak 4: Alamanda. Bowling time!!


Aku


Ish


Ain


Sesi bergambar bersama player.. Hahhaa... 
Ish menang la, okeyh!

Babak 5: Lunch time dekat Mc'D Alamanda.. Eksperimen juga!!


video

Jangan tiru aksi ini jika anda tak berani. Saya tidak akan bertanggungjawab. Hahhaa..



Babak 6: Star Cruise... "Dondang Sayang".. Heeeeeeeeeeeee



p/s: Thanks to abang teeeeetttt... Cantik gambar kita orang. :p





Babak 7: Masa untuk solat yer... Solat zuhur.. Haiya A'la Solah... Masjid terapung.




Babak 8: Masa bergambar lagi.. Kat mana ea ni.. area Dataran Putra kot..


Pergh... Gila gediks minah2 ni. Hahahah... Ish yang tak tahan tu. Hahahhaa!!

Babak 9: Solat asar pula yer... Ini toilet dekat Masjid besi.. Macam hotel dah!








Babak 10: Tasik Putrajaya



Banyak kejadian yang berlaku ketika di sini.. Shhhhh... :D

Babak 11: Taman Tasik Cyberjaya.. Lepas masuk Multimedia University, tup2 jumpa ni.. Hehe..






Saya tak boleh hayun tinggi2.. Kaki sakit.. :(


Aiyooo.... Anak siapa ini?? Ada sesiapa kehilangan anak?? Hahhaaa!!


Babak 12: Matahari pun nak terbenam dah.... Tak reti nak balik lagi ni!!




Babak 13: I-City!!!!!






Babak 14: OTW pulang ke UIA... Before that, makan dulu dekat sebelah SMT Gombak...


-THE END-

1 Feedbacks:

ain najwa said...

myra.....ko mngote kn jnji ko....kua3.....pic dsyt2 ko ltk

 

"Life of Myra Latif". Thanks to Blogger Templates | Design By: SkinCorner