Thursday, August 4, 2011

Baby Baru!!

Salam.....


Hey guys!!
First of all, I wanna say.. One of my missions listed on the right sight almost completed...
Not completed yet laaa but on the way...
Tapi apa eak?? Rasa-rasa?? Huhu!!
I'm gonna take driving license.. Haha! Umur 21 baru ada rezeki nak ambil lesen..
What to do.. Takpelah.. Janji ambil juga... :)
Sabtu ni dah start dengar ceramah..
Adehhh... Sampai pukul 4pm lak tu dekat Damansara..
Tapi tak tahulah P dapat settle ke tak.. Sebab nanti dah masuk belajar..
Apa2 pun, settle kan L dulu..


Then.. Langkah diteruskan lagi ke Kuala Lumpur..
Lama dah aku tak sampai ke area Kota Raya.. 
Selalu sampai Pasar Seni je, tak pun CM...
Ke manakah lokasi yang dituju??
Hoho... Di sini!!! Jumpa juga... Senang je nak cari..
Woh Fatt Music House Sdn Bhd..
Tak sia-sia aku google.. 
Memang baik uncle and sorang cina perempuan yang tak macam perempuan tu. Haha!
Macam2 dia bagi barang free dekat aku.. 
Lagi lama aku duduk situ, lagi banyak barang free aku dapat kot. :D





Cik Yana Latif, silalah berkunjung ke sini ye...
Macam2 ada!! Nanti dah pro, boleh jamming... :D
No. 37 Jalan Silang, Kuala Lumpur 50050, Wilayah Persekutuan..
Siap dengan alamat aku bagi dekat kau ni..
Dekat depan Mydin je.. Kira dekat belakang kota Raya..

So now dah ada baby baru!!
Jaga baby baru baik-baik eak... Jangan simpan jer...
Buku pun dah ada.. So belajar je.. :)




Then hari ni aku jadi tukang masak..
Yummy3x!! Maaannntaappp lor....
Udang masak tiga rasa resepi Chef Sabri..
Kerabu mangga and sayur campur...



Good night all....
XOXO


1 Feedbacks:

MakNyah VoguE said...

nak main benda lain plak la ;P

 

"Life of Myra Latif". Thanks to Blogger Templates | Design By: SkinCorner