Sunday, August 21, 2011

Bye N81, Welcome Galaxy!

Salam...

Lately, takde masa nak online...
Sibuk di dapur membuat biskut.. :)
Penat dah buat biskut.. Hari ni off day..
Nak buat cornflakes madu je pula..
Yang tu small the pieces jer!! Haha...

Lately, ramai gak yang buat aku bengang!
Sorang dah kena block dekat FB.
Padan muka!! Ada budak mana entah yang kacau aku!
Hari ni angin aku memang tak baik..
Sekali kena "BODOH" dengan aku!!
Terus tak call dah!! Ambik kau!!
Main2 lagi dengan aku!!

Oh yaaa.. Goodbye N81!! Hoho!!
Dua tahun je aku mampu pakai kau..
Siapa suruh kau tunjukkan tanda nyawa2 ikan..
Lebih baik aku jual before dia terus takde nyawa dah..
Btw, pandang dari luar, HP aku tu memang nampak elok..
Tengoklah siapa yang pakai. :D




Samsung Galaxy Mini S5570 is coming!!
Aku beli warna putih..
Saje nak try putih memandangkan aku ni takdelah ganas sangat pakai HP..



Satu lagi colour hitam+hijau..
Tak nak lah aku...
Kalau kawan aku si Yana tu, confirm minat. Haha!! Tak gitu???


Aku tak nak HP ni sebenarnya..
Nak BB tapi survey punya survey, macam tak mampu lak nak beli BB..
Tapi Galaxy ni cun juga bila dah pakai.. :)
Berisi Android lagi.. Tapi tak habis jelajah lagi..

Ok lah, bosaaaannnn!!
Daaaaaaaaaa....
XOXO

3 Feedbacks:

Hafidz Nasir said...

nak fon baru gak..huhu

MakNyah VoguE said...

muahahaha, kalo aku kaya mmg aku sebat la yg kaler ijo tu kan :P

Scha Myra said...

hafidz: nak?? belilah sdri.. takkan aku lak yang kena beli utk kau. :p

Yana: eleehhhhhh.... mampu je kau beli.. takdelah mahal sgt.. nak beli S2 tak mampu.. so belilah mini je.. takpe2.. smartphone gak. :D

 

"Life of Myra Latif". Thanks to Blogger Templates | Design By: SkinCorner