Thursday, August 18, 2011

Padan Muka!!

Salam....

Officially aku dah block someone..
Serve you right!!! Selagi kau tak kembalikan hak aku, Jangan harap aku nak sibuk2 dengan kau!
Aku takkan halal kan apa yang patut menjadi milik aku..
Jahat tak?? Peduli apa aku.. Puasa tak puasa!!
Penat dah aku macam orang bodoh begging dekat kau..
Memang dulu aku rasa kan kau orang yang terbaik sebagai kawan aku but now, no way!!
Lantak kau lah... Ada aku kisah kau banyak tolong aku ke tak..
LIKE I CARE?? GTH la you!!
Starting from now on, aku memang takkan contact kau lagi..
Peduli apa aku, raya tak raya.. Biar aku tambah koleksi orang yang aku benci dalam hidup aku..
SEKIAN..

Sekarang busy buat biskut raya...
Semalam buat biskut nescafe..


Hari ni buat biskut dam and biskut nestum choc chip..



Penat dowh.... Esok buat biskut gajus pula...

Okay guys...
Good night!!
XOXO




3 Feedbacks:

Muhammad Aidl said...

nk celah ckit beb,bukan main bnyk biskut ko buat erk???dari rupa mmg nmpk sedap,rase tuh dijamin sedap ker beb??huhu

Muhammad Aidl said...

nk celah ckit,tgok dari gmbar mcm sedap jerk biskut2 ko tuh..tp rasenya bole dijamin ker???????????huhu....

Scha Myra said...

heh.. of coz laaa sedap.. nak? :D

 

"Life of Myra Latif". Thanks to Blogger Templates | Design By: SkinCorner